Google

Tuesday, January 15, 2008

Ljubovni SMS Poraki

1.Мојата душа не е патека да поминеш и да си заминеш,мојата душа не е огин да се стоплиш и отидеш мојата душа е божји храм влезеш ли остануваш засекогаш.

2. Во лјубовта понекогаш и се страда и се губи но највеќе сепак страда оној што силно,силно љуби.

3.Се минува ко тивка река но љубовта останува до века

4. Не сум цвет кој се гази, не сум светлост што се гаси,не сум роб кој ке те слуша јас сум една заљубена душа.

5.Љубовта е море од бури што страда оној кој незнае да плива може да настрада.

6.Љубовта не се учи љубовта не се прави љубовта е тогаш кога срцето ке јави.

7.Пеперутке брзо летни ми од рака и шепни му дека сеуште го сакам

8.И кога е топло и кога е стдено срцево мое по тебе е излудено

9.Љубовта е звезда што небото го краси треба да се чува да не се изгаси.

10.Се што ке стекнеш во животот се е празно се, се може да се заборави но љубовта не.

11.Мала слатка тајна само јас ја знам да остане трајна в срце ке ја заклучам.

12.Ружата брзо венее златото губи сјај,а нашата љубов нема да има крај.

13.Претвори го каменот во прав,солзите во смеа,темнината во светлина ,мигот во вечност,годините во век , а стравот во лек ,а штом ти успева да направиш се појави се и бакни ме.

14.Се раѓаш за да живееш ,живееш за да страдаш а за оној што го сакаш и во сонот влагаш.

15.Љубовта е како роза која еднаш цвета а цел живот боцка

16.Оваа вечер ни звездите не му се потребни на небото колку ти мене.

17.Добро знаеш моето име е бакни ме моето презиме прегрни ме а прекарот засакај ме.

18.Вечерва испратив ангел да те чува но тој се врати и ми рече ангел не чува ангел.

19.Вечерва господ им делаше крила на ангелите ,тебе не ти даде не сакаше да му избега најубавиот ангел.

20.Ако постои некоја возбуда тоа е твојот бакнеж , ако постои некое задоволство тоа е твојата прегратка ако постои некоја лјубов тоа си ти.

21.Не плачи за да не дознаеш што ce coлзи не тагувај да не дознаеш што е тага но љуби за да дознаеш што е лјубов.

22.Ако мислиш дека должината на твојот живот зависи од тоа колку те сакам тогаш ти си бесмртен.

23.Ако знаеш колкаво е растојанието помегу небото и земјата тогаш знаеш колку те сакам.

24.Ke престанам да те сакам,ке престанам да те посакувам,ке престанам да го гледам животот со тебе кога ке прстанам да дишам.

1 comment:

Anonymous said...

dali ke mozes da mi kazes od kade ja simna pesnata od t.a.t.u?

 

http://www.love4sms.blogspot.com/ 2007-12-21T11:18:15-05:00 http://www.love4sms.blogspot.com/feeds/posts/default 2007-12-21T11:18:15-05:00